Çekirdek Profili
Bölge: Labayo Vadisi, Hulia
Rakım: 1300-1800 m
Arabica Çeşidi: Caturra ve Castillo
Hasat Zamanı: Ekim-Şubat
İşleme Metodu: Islak İşleme-Güneşte Kurutma
Aroma: Karamel
Gövde: İyi Gövdeli
Asidite: Yüksek Sitrik Asidite
Tadım Notları: Kolombiya Pitalito yüksek orandaki asiditesi ile tanınır,
iyi gövdeli ve çekirdekli meyve notları
İçindekiler |
---|
Çekirdek Profili Bölge: Labayo Vadisi, Hulia Rakım: 1300-1800 m Arabica Çeşidi: Caturra ve Castillo Hasat Zamanı: Ekim-Şubat İşleme Metodu: Islak İşleme-Güneşte Kurutma Aroma: Karamel Gövde: İyi Gövdeli Asidite: Yüksek Sitrik Asidite Tadım Notları: Kolombiya Pitalito yüksek orandaki asiditesi ile tanınır, iyi gövdeli ve çekirdekli meyve notları |
Hazırlanışı |
---|
Her 250ml sicak su için, 1 ölçü kasigi (10gr) filtre kahve kullanilir. Tavsiye edilen demlenme süresi 2 dakikadir. Serin, kuru ve kokusuz yerde saklayiniz. Direkt günes isigindan koruyunuz. TÜRK GIDA KODEKSINE UYGUNDUR. |
Çekirdek Profili
Bölge: Labayo Vadisi, Hulia
Rakım: 1300-1800 m
Arabica Çeşidi: Caturra ve Castillo
Hasat Zamanı: Ekim-Şubat
İşleme Metodu: Islak İşleme-Güneşte Kurutma
Aroma: Karamel
Gövde: İyi Gövdeli
Asidite: Yüksek Sitrik Asidite
Tadım Notları: Kolombiya Pitalito yüksek orandaki asiditesi ile tanınır,
iyi gövdeli ve çekirdekli meyve notları
2152Üçüncü Nesil Çekirdek Filtre Kahveler