Çekirdek Profili
Bölge: Copan, El Paraiso, Yoro
Rakım: 1350 m.a.s.l
Arabica Çeşidi: Caturra, Caturai
Hasat Zamanı: Aralık-Nisan
İşleme Metodu: Islak İşleme
Aroma: Karamel, Meyvemsi
Gövde: Yuvarlak Gövdeli
Asidite: Dengeli
Tadım Notları: Tadım sonrası hoş bir tat, karamel, meyvemsi, dengeli, tutarlı
İçindekiler |
---|
Çekirdek Profili Bölge: Copan, El Paraiso, Yoro Rakım: 1350 m.a.s.l Arabica Çeşidi: Caturra, Caturai Hasat Zamanı: Aralık-Nisan İşleme Metodu: Islak İşleme Aroma: Karamel, Meyvemsi Gövde: Yuvarlak Gövdeli Asidite: Dengeli Tadım Notları: Tadım sonrası hoş bir tat, karamel, meyvemsi, dengeli, tutarlı |
Hazırlanışı |
---|
Her 250ml sicak su için, 1 ölçü kasigi (10gr) filtre kahve kullanilir. Tavsiye edilen demlenme süresi 2 dakikadir. Serin, kuru ve kokusuz yerde saklayiniz. Direkt günes isigindan koruyunuz. TÜRK GIDA KODEKSINE UYGUNDUR. |
Çekirdek Profili
Bölge: Copan, El Paraiso, Yoro
Rakım: 1350 m.a.s.l
Arabica Çeşidi: Caturra, Caturai
Hasat Zamanı: Aralık-Nisan
İşleme Metodu: Islak İşleme
Aroma: Karamel, Meyvemsi
Gövde: Yuvarlak Gövdeli
Asidite: Dengeli
Tadım Notları: Tadım sonrası hoş bir tat, karamel, meyvemsi, dengeli, tutarlı
2155Üçüncü Nesil Çekirdek Filtre Kahveler